Get Adobe Flash player

Gyakran ismételt kérdések:


Miért mi?

Hazánkban számos magánnyomozással foglalkozó vállalkozás van jelen.  Bízza ránk, azaz Magyarország egyik piacvezető magánnyomozói cégére megbízását. Fiatalos, agilis lendülettel, a lehető legrövidebb határidővel dolgozunk, naprakészen követjük a munkánkat érintő technikai újdonságok megjelenését, beszerzésüket és tesztelésüket követően azonnal használatba is állítjuk azokat. Biztos lehet benne, hogy amennyiben a Szalóki Security & Investigation hajtja végre megbízását, úgy arról a lehető legtöbb beszerezhető és valós információt fogja megkapni, szolgáltatásunkat a legmagasabb minőségben és legprofibb szinten végezzük. A diszkréció nálunk alapkövetelmény.

 

*  *  *

A magánnyomozások bizalmasan kerülnek végrehajtásra?

Csak akkor adunk ki információt Önről, illetve a megbízásról, amennyiben a törvény kötelez minket erre (pl.: rendőrhatósági ellenőrzés során). Minden más esetben ezen információk teljes titokban maradnak és senkivel sem osztjuk meg azokat.
Nem tartjuk meg Önről és a megbízásról az információkat, csak addig, amíg az szükséges, illetve amíg a megbízás teljesítésre kerül.
Az Ön személyazonosságának és megbízásának titkossága minden esetben a legfontosabb számunkra.

 

*  *  *

Tudni fog róla az a személy, aki után nyomoztatok, hogy megfigyelik?

Senki sem fogja észrevenni, vagy megtudni, hogy magánnyomozóink követik vagy megfigyelik. Szolgáltatásaink teljes mértékben titkosak és bizalmasak.
Törvényes ez?
Igen. Minden esetben a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. Törvény szerint végezzük tevékenységünket. A megbízásaink végén készített összefoglaló jelentéseink, hang, video- és képfelvételeink akár bírósági eljárásokban is felhasználhatók.


*  *  *

Általában mennyi időt vesz igénybe egy nyomozás?


Ez nagyon sokban függ attól, hogy milyen feladatra kapunk megbízást. A Megbízóval történő kezdeti megbeszélésen mindig adunk egy tájékoztató jellegű, körülbelüli időintervallumot a feladat végrehajtására vonatkozóan, de ez változhat az eredményektől, valamint a bizonyítékok felkutatása során.

 

*  *  *

Mikor és hogyan kell fizetni a magánnyomozói megbízásokat?


A feladatok megkezdése előtt általában előleget kérünk. A feladat végrehajtását követően kerül kifizetésre a teljes megbízási díj, melyet rendezhet személyesen vagy banki átutalással.

 

*  *  *

Mi a garancia?


A célunk az, hogy kimagaslóan eleget tegyünk Megbízóink elvárásainak, amely egy precíz, profi nyomozás eredménye.

Mindent megteszünk, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk. Azonban néha előfordul, hogy egyszerűen nem lehetséges megoldani azt, amit szeretne. Mindig tájékoztatjuk és informáljuk a nyomozás pillanatnyi eredményeiről.

 

*  *  *

Hogyan találják meg az eltűnt embereket?


A rendelkezésre álló adatbázisokat felhasználva minden magánnyomozónak és információt szolgáltató személynek megvannak a kapcsolataik.

Ahol csak lehetséges, információt szerzünk be rokonoktól, ismerősöktől, barátoktól, munkatársaktól és egyéb más személyektől, akiknek tudomásuk lehet a célszemélyről.

 

*  *  *

Milyen információkra van szükségük?


Ez attól a függ, hogy a Megbízó milyen magánnyomozói szolgáltatást szeretne. Például, ha arra kérnek minket, hogy kutassunk fel egy eltűnt személyt, akkor az alábbi adatokra van szükségünk:


- Teljes név
- Utolsó ismert lakcím
- Születési dátum
- Rokonok, barátok nevei

 

*  *  *

Milyen rövid időn belül tudják elkezdeni a nyomozást az ügyemben?


Amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot, megadja a szükséges információkat és megkötjük a megbízási szerződést az ügyben, úgy nyomozóink azonnal megkezdik az ügyében teendő lépéseket.

 

*  *  *

Milyen területen vállalnak megbízást?


Magyarország egész területére kiterjedően vállalunk megbízásokat. Ezen kívül rendelkezünk magánnyomozói kapcsolatokkal a szomszédos országokban, illetve számos Európai Uniós országban, valamint az Amerikai Egyesült Államokban.

 

*  *  *

Tudni fogja a párom, ha leellenőriztetem?


Nem.  Senki sem fogja észrevenni, vagy megtudni, hogy magánnyomozóink követik, megfigyelik vagy bizonyos élethelyzeteket generálva kapcsolatot vesznek fel velük.

Közös érdekünk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami titkos, bizalmas és sikeres.


 

Amennyiben érdekli bármelyik szolgáltatásunk, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

Hírek

Forrás: privatkopo.hu


Magánnyomozó irodák linkgyűjtemény