Get Adobe Flash player

Jogi nyilatkozat

Felhasználási feltételek, adatvédelem


Jogi nyilatkozat, felhasználói szerződés
Felhasználási feltételek
Az alábbi felhasználási feltételek a www.szaloki.hu weboldal és aloldalai (továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön a www.szaloki.hu weboldal használatával elfogad.

1. Tulajdonos, üzemeltető
A www.szaloki.hu weboldalt a Szalóki Vagyonvédelmi, Magánnyomozói és Oktatói Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) tulajdonolja, működteti.

2. Felhasználás
Ön a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltaknak megfelelően jogosult igénybe venni a jelen Weboldal által biztosított valamennyi szolgáltatást. Amennyiben Ön a jelen Felhasználási Feltételek rendelkezéseibe ütközően vagy egyébként visszaélésszerűen használja a jelen Weboldal által biztosított szolgáltatásokat, úgy az Üzemeltető jogosult az Ön adatait és az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat előzetes értesítés nélkül törölni.

3. Cookiek
A Weboldal egyes részeinek letöltésekor az Üzemeltető automatikusan kisméretű, esetenként az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat, úgynevezett cookiekat helyez el az Ön számítógépén. Ennek megtörténtéről Önt az Üzemeltető nem értesíti külön.

4. IP-cím regisztrálása
A Weboldalra való belépéssel az Ön számítógépének egyes paramétereiről, illetve IP-címéről naplófile készül. Az adatokat az Üzemeltető az irányadó jogszabályi előírásoknak megfelelően használja fel.

5. Szellemi alkotások
A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.
A Weboldalon megjelenő tartalmakat kizárólag a szellemi jogok jogosultjának az előzetes, kifejezett és írásbeli hozzájárulása esetén lehet felhasználni.

6. Az Üzemeltető felelősségének kizárása
A Szalóki Kft. szolgáltatásaival megbízása során nem követ el és nem nyújt segítséget bűncselekmény elkövetéséhez, attól teljesen elhatárolódik. Nem vállal továbbá felelősséget a Weboldal ideiglenes letölthetetlenségéből, egyéb hibáiból, az azon szereplő elírásokból, elütésekből vagy a Weboldal ideiglenes elérhetetlenségéből eredő károkért.
Az Üzemeltető minden esetben feltünteti, amennyiben a Weboldalon külső szolgáltató által szolgáltatott tartalmat jelenít meg, a szolgáltató megnevezésével, és/vagy a szolgáltató weboldalára/ a tartalom külső elérhetőségi helyére történő mutatással. Az Üzemeltető az ilyen külső tartalmakért, azok helyességéért, változásáért, a linkek hibájáért felelősséget nem vállal.

7. A Felhasználási Feltételek változása
Az Üzemeltető a Felhasználási Feltételeket jogosult előzetes értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.
Az Üzemeltető a Felhasználási Feltételek módosulásának tényéről tájékoztatja a felhasználókat a Weblapon.

Budapest, 2012. december 1.

Hírek

Forrás: privatkopo.hu


Magánnyomozó irodák linkgyűjtemény