Get Adobe Flash player

Élőerős személy– és vagyonvédelmi tevékenység


Komplex vagyonvédelmi tevékenységünk keretén belül korszerű feltételekkel vállaljuk és biztosítjuk az Ön szervezeti egységének rendészeti, biztonsági munkáját, az Ön felügyelete alá rendelt létesítmény őrzés-védelmét. A rendelkezésünkre álló, képzett - és folyamatosan továbbképzésre kerülő - személyi állománnyal minden tevékenységet ellátunk, amely a személyőrzés, járőrözés, illetve a területvédelem, rendészet, portaszolgálat, recepció és rendezvénybiztosítás során felmerülhet. Kiemelt szempontunk a minőség és a komplex biztonság, szolgáltatásunk legfőbb célkitűzése a generális és speciális prevenció. Munkánk elsősorban arra irányul, hogy tevékenységünkkel megelőzzük az esetleges káreseményeket.

Személyvédelmi tevékenység: Szakképzett testőreinkkel vállaljuk megbízóink személyi védelmét, kiemelt védelmet igénylő személyek biztosítását. Testőr diplomával rendelkező megbízható munkatársaink magas színvonalú védelmet biztosítanak a megrendelőnk számára.

Porta és recepciós szolgálat:

- A megbízó által előírtaknak megfelelően ellenőrizzük az objektumba történő be és kiléptetés rendjét, a személy és gépjármű forgalmat

- Az objektumba érkező ügyfelek eligazítását, illetve szükség esetén (igény szerint) az objektumba történő kísérésüket

- Megbízási szerződésben foglaltak alapján megakadályozzuk, ittas, garázda személyek (nem kívánatos személyek) belépését, illetve az ilyen magatartást tanúsítókat eltávolítjuk

- Szabálysértés elkövetésén tetten ért személlyel szemben a szükséges intézkedéseket megtesszük

- Bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyt elfogjuk, s a hatóságoknak átadjuk.

Objektumőrzés:

A feladat jellegétől függően felállított őrökkel, járőrökkel, illetve technikai őrzésbiztonsági rendszerek megléte esetén készenléti reagáló csoportokkal biztosítjuk az objektum védelmét, s a vagyontárgyak őrzését. Vagyonőrzéseket igény szerint kutyával (képzettség az előírás szerint), illetve egyéb védelmi eszközökkel megerősíthetjük.

Rendezvénybiztosítás:

A feladat jellegétől függően vállaljuk jól képzett (testőrök) biztonsági őr, illetve rendezvénybiztosító képesítéssel rendelkező szakember gárdánkkal a rendezvények zavartalanságának biztosítását, a ki- és beléptetés rendjének megszervezését és biztosítását, ruházat, csomagellenőrzés végrehajtását. Rendzavarás esetén a szükséges intézkedéseket megtesszük.

 

 


Hírek

Forrás: privatkopo.hu


Magánnyomozó irodák linkgyűjtemény